Olemme suomenruotsalainen, purjehdusta rakastava pariskunta!
Yrityksemme, Love4C Oy, on perustettu jotta sinä voisit kanssamme nauttia huolettomasta purjehdusnautinnosta ammattilaisten seurassa.

Toivomme teidän viihtyvän kanssamme lomapurjehdusten ja seikkailujen merkeissä. Yritämme parhaamme tarjoamaan asiakkaamme pyytämiä purjehduselämyksiä. Meillä on tästä johtuen iso kirjo tapahtumia ympäri maailmaa, kuten alla näkyy.
Tarjoamme unohtumattomia päiviä meidän 45 jalkaisella performnce cruiserillä, jossa M&M, kippari Markus ja emäntä Marit pitää teistä hyvää huolta 😀
Yksi meidän päätapahtumista on ARC 2021, Las Palmasista St Luciaan. Käykää myös lukemassa meidän Blogia, jossa mm kirjoitelmia meidän edellisesta atlantinylityksestä.

Meillä on siis monta erilaista tapahtumaa tarjolla, mutta tarjoamme myös räätälöityjä matkoja teidän toivomusten mukaan. Inspiraatiota voitte esim hakea meidän Saaristopurjehdus sivulta.
Ottakaa rohkeasti yhteyttä vaikka mailitse osoitteeseen info@love4c.fi, mikäli teillä on kysymyksiä/toivomuksia.

Suomi 2021

Eurooppa 2021

ARC 2021

Atlantic Rally for Cruisers 2021Las Palmas, Gran Canaria -> Rodney Bay, St Lucia
Kilpailun lähtö 21.11.2021, arvioitu kesto 17-20 päivää
2022 - Karibia, Atlantti, Välimeri

Perheyrityksemme Love4C Oy tarjoaa hauskaa, vauhdikasta ja mukavaa purjehdusta Bruce Farrin suunnittelemalla First 44.7, ”Another Brick” nimisellä performance cruiserilla. Venettä on Sailing World lehdessä luonnehdittu tyylikkääksi täysveriseksi.

Another Brick Tobago Caysillä

Yritämme parhaamme mukaan tehdä purjehduksestanne niin hauskaa ja viihtyisää kuin mahdollista. Pyydämme teiltä kaikki oleellinen tieto toivomuksistanne, alkaen ruokatottumuksista, jotta pystymme täyttämään toiveitanne.

Vene on hauska ja nopea, mutta silti helppo purjehtia ja sisälta avara ja tilava. Seisomakorkeus on kaikkialla yli 2m.