Vi är ett finlandssvenskt par som älskar att segla!
Vårt företag, Love4C Ab, är grundat för att du ska kunna njuta av en sorglös seglats i sällskap av proffs.

Vi hoppas ni vill hänga med oss både på semester och äventyr. Vi försöker vara lyhörda för våra gästers önskemål och därför erbjuder vi seglingscharter i flera olika delar av världen.

Vi erbjuder er oförglömliga dagar ombord på vår 45 fots performance cruiser, där ni blir väl omhändertagna av M&M – skepparen Markus och värdinnan Marit 😀
Ett av våra huvudevenemang är ARC 2021, från Las Palmas till St Lucia. Läs mera i vår Blog om bl.a. vår senaste Atlantöverfart.

Vi har ganska många planerade evenemang, som ni kan se nedan, men vi erbjuder också semestersegling enligt era önskemål. Ta en titt på vår sida om Segling i skärgården som inspirationskälla.
Tveka inte att kontakta oss på info@love4c.fi om ni har frågor eller önskemål.

Finland 2021
Europa 2021

ARC 2021

Atlantic Rally for Cruisers 2021Las Palmas, Gran Canaria till Rodney Bay, St Lucia
Start 21.11.2021, överfarten beräknas ta 17-20 dagar

2022 - Karibien, Atlanten, Medelhavet

Vi är ett familjeföretag som erbjuder segelbåtscharter med skeppare och värdinna. Ni kan alltså fokusera på att semestra och delta så mycket eller litet ni vill i segling och båthantering.

Vi erbjuder en spännande men bekväm seglats på Another Brick, vår snabbseglande First 44.7
Båten är designad av Bruce Farr, en av världens mest kända båtdesigners och har karakteriserats som ett elegant fullblod.

Another Brick i Tobago Cays

Vi är mycket måna om att ni ska trivas hos oss och eftersom vi erbjuder full service vill vi gärna att ni berättar om era preferenser vad gäller mat men gärna också andra önskemål.