Barösund Runt, 6-8 August 2021

Barösund Runt är en mycket social tillställning under hela veckoslutet 6-8 augusti. Vi åker från Espoo på fredag ​​morgon och anländer till Barösund, en av de vackraste platserna på Finlands sydkust, på fredag ​​eftermiddag och är tillbaka i Esbo på söndag eftermiddag. Det är också möjligt för en lägre avgift att bara delta i tävlingen på lördag, vänligen kontakta oss för detaljer om detta alternativ.

Det hålls ett prerace party på fredag kväll i Restaurang Scola.

Själva tävlingen startar på lördag morgon. Tävlingsbanan går genom skärgården och är ganska smal på ställen. Loppet i sig är ett Finrating handikapplopp med chasing start. Detta innebär att starttiderna är beroende på båtarnas handikapp, och räknar så att vinnaren är den första båten över mållinjen. Tävlingsbanan är cirka 22 NM lång.

Efter tävlingen är det en fest med prisutdelning på Restaurant Scola.

Pris per person: 400 €

I priset ingår:

 • Inkvartering ombord Another Brick
 • Skeppare och värdinna
 • Sängkläder och handduk
 • Alla båtkostnader, inklusive försäkring, bränsle och tävlingsavgift
 • Soft drinks och lunch (fre, sön) onboard
 • Säkerhetsutrustning

Ingår inte:

 • Transport till/från båten
 • Pre-race middag på fredag
 • Middag på lördag
 • Lö-sö frukost (serveras i hamnen)
 • Personlig försäkring